Iedereen kan het!

Gezellig en leuk!

Plekjes ontdekken!

Hoogtepunten:

  • Volendam
  • Het Doolhof van Volendam
  • St. Vincentiuskerk
  • De Dijk
  • De haven van Volendam
  • De Kathammer Molen
  • Volendam 120, optionele foto in origineel Volendams kostuum

De Volendam-Edam Tour

Reisroute Volendamse Parel Tour:
De Volendamse Parel Tour zal van start gaan in Volendam, adres: Haven 120. Hier krijgen alle deelnemers eerst een korte training. Wanneer iedereen zich comfortabel voelt met het rijden op de Segway PT zal de tour van start gaan! Met de tourguide aan kop touren we door het prachtige centrum van Volendam. Tijdens de tour zullen er vele bezienswaardigheden aan bod komen zoals het doolhof in Volendam, de haven en St. Vincentiuskerk. De Tour zal beginnen vanaf onze vestiging aan de Haven van Volendam. U zult tijdens de tour gaan genieten van het uitzicht op het water en de haven waar de bootjes af en aan varen naar Marken. Tevens zoeken we de rust op in de stille straatjes van het Doolhof waar wij ons honderd jaar terug in de tijd wanen. U zult verder genieten van de prachtige omgeving van Volendam, de bruggetjes, huisjes en kerken die wij tijdens deze tour gaan bewonderen. Tot slot zullen wij weer naar de opstapplaats gaan waar u na afloop van de tour voor maar € 6,50 p.p. op de foto mag in origineel Volendams kostuum!

zoek op deze site:

Weersverwachting
Volendam

Weeronline.nl - Meer weer in Volendamweeronline.nl Altijd jouw weer

Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!

Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!

Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Het is actief en toch niet inspannend. Compliment aan de goede begeleiding!

Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor
Segway Tours Volendam
Aalsmeerderweg 89
1432 CH Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Hoofdvestiging Segway Tours
Haven 120
1131 EW Volendam
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Segway Tours Volendam

Haven 120
1131 EW Volendam

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!