Verkeersregels Segway in Nederland

Tijdens de verschillende Segway tochten van Segway Tours Amsterdamse Bos dienen wij ons aan de verkeersregels te houden die gelden binnen Nederland. Zo dient u bijvoorbeeld minimaal 16 jaar zijn om op een Segway PT te mogen rijden.

Belangrijkste Verkeersregels Segway

  • u heeft geen rijbewijs nodig;
  • u hoeft geen helm te dragen;
  • de maximumsnelheid is 25 kilometer per uur;
  • als er een (brom)fietspad is, moet u daarop rijden;

Voor de actuele verkeersregels met betrekking tot het gebruik van de Segway PT in Nederland, verwijzen wij u door naar de webpagina van de Rijksoverheid.

Hier vindt u een pagina met veelgestelde vragen!

Een Segway huren in Volendam? Bel voor informatie of reservering:

06 – 28 66 83 43

zoek op deze site:

Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!

Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!

Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Het is actief en toch niet inspannend. Compliment aan de goede begeleiding!

Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor
Segway Tours Volendam
Aalsmeerderweg 89
1432 CH Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Hoofdvestiging Segway Tours
Haven 120
1131 EW Volendam
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Segway Tours Volendam

Haven 120
1131 EW Volendam

Wilt u ook die fantastische ervaring van het Segway-rijden door de bruisende stad Amsterdam. Bekijk dan de verschillende tour mogelijkheden.

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Volendam leren kennen op de Segway is een onvergetelijke ervaring. Volendamse huisjes en andere mooie plekjes zoals het doolhof! Bekijk de verschillende tour opties.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!