Segway Tour Volendam

OVER ONS

Ons ervaren Segway Team kijkt er naar uit u binnenkort te mogen ontmoeten tijdens een van onze Volendam tours, en u een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de Segway touren is een fantastische ervaring die wij graag met iedereen willen delen! De Segway begeleiding zal er voor zorgen dat het een dag gaat worden om nooit te vergeten!
Segway Tour Volendam doet haar uiterste best u een leuke dag en tour te bezorgen. Velen gingen u voor!

Genieten in Volendam tijdens de Segway Tour. Indien u een reservering wilt maken of meer informatie wilt. Kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons mailen of bellen. Of u kunt naar onze vestiging in Volendam komen. Wij kunnen u echter geen tour garanderen als u niet vooraf een reservering heeft gemaakt.

U kunt ons bellen op 06 28 66 83 43, maar mailen kan natuurlijk ook: segwaytoursvolendam@gmail.com

Hier vindt u een pagina met veelgestelde vragen!

Ons ervaren segway tour Volendam Team kijkt er naar uit u binnenkort te mogen ontmoeten tijdens een van onze tours, en u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Veel Segway plezier namens het gehele team!

 

Segway tour Volendam | Locatie

Segway Tours Volendam 
Haven 120
1131 EW Volendam
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Kantoor Segway Tours Volendam
Aalsmeerderweg 89
1432 CH Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Overige plaatsen:

Voor meer informatie over ons en tours die wij u kunnen bieden in Amsterdam en het Amsterdamse Bos bezoekt u onze andere sites:

Wij kijken uit naar u komst en zien u graag tijdens een van onze leuke Segway tours!

zoek op deze site:

Hier vindt u veelgestelde vragen!

Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!

Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!

Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Het is actief en toch niet inspannend. Compliment aan de goede begeleiding!

Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor
Segway Tours Volendam
Aalsmeerderweg 89
1432 CH Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Hoofdvestiging Segway Tours
Haven 120
1131 EW Volendam
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Segway Tours Volendam

Haven 120
1131 EW Volendam

Wilt u ook die fantastische ervaring van het Segway-rijden door de bruisende stad Amsterdam. Bekijk dan de verschillende tour mogelijkheden.

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Volendam leren kennen op de Segway is een onvergetelijke ervaring. Volendamse huisjes en andere mooie plekjes zoals het doolhof! Bekijk de verschillende tour opties.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!