Op de Segway Volendam verkennen?

Als u op de Segway Volendam wilt verkennen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende Segway tours in Volendam en omstreken. Zo heeft iedere groep de leukste ervaring en beleving op de Segway. Hieronder vindt u een overzicht van onze tours en een korte beschrijving van wat u kunt verwachten.

Goed om te weten: voor aanvang van iedere tour krijgen alle deelnemers eerst een korte training! Een veilig gevoel!

Segway Volendam tour opties:

De Volendamse Parel Tour (budget tour)

Touren door Volendam en de prachtige omgeving en optioneel een foto in origineel Volendams kostuum bij te boeken voor maar € 6,50 p.p.! We touren door het doolhof in Volendam, over bruggetjes, de dijk, de haven en langs prachtige historische pandjes. Op de Segway Volendam ontdekken is leuk voor grote en kleine groepen.

Vanaf 2 personen

Starttijd in overleg

Prijs: € 39,50

Duur van de toertocht: 1 uur

Lees meer over De Volendamse Parel Tour 

De Volendam-Edam Tour

Touren door Volendam, Edam en de prachtige omgeving inclusief koffie of fris tijdens de stop en een foto in origineel Volendams kostuum! Tijdens de Volendam-Edam Tour touren we door het doolhof in Volendam, over bruggetjes, langs sluisjes, havens en door het prachtige Edam met zijn historische pandjes. Op de Segway Volendam, Edam en de omgeving beleven is leuk voor grote en kleine groepen.

Vanaf 2 personen

Starttijd in overleg

Prijs: € 59,50

Duur van de toertocht: 2 uur.

Lees meer over De Volendam-Edam Tour 

De Zuiderzee Tour

 

Touren door Volendam, Katwoude, Monnickendam en Marken tijdens de Zuiderzee Tour! Op de Segway genieten van alle mooie dorpen en de prachtige omgeving inclusief koffie of ijs tijdens de stop en een foto in origineel Volendams kostuum! Tijdens de ZuiderzeeTour touren we langs tal van bezienswaardigheden van de verschillende dorpen, over bruggetjes, langs sluisjes, havens en kunt u genieten van een boottocht wanneer de we de overtocht maken. Op de Segway Volendam, Katwoude, Monnickendam en Marken verkennen is leuk voor grote en kleine groepen.

 

Starttijd in overleg. Uiterlijke starttijd is 15:00

Prijs: € 105,- 

Duur van de toertocht: 2.30 uur

Lees meer over De Zuiderzee Tour

Tour zelf samenstellen

 

Eigen ideeën over de invulling van de tour? Of voldoen de tour opties niet aan uw wensen? Samen met u maken de we de tour helemaal op maat. Tussendoor maken we een heerlijke stop waar u gratis een heerlijke kop koffie en taart kunt nuttigen. Tot slot zullen wij weer naar Volendam gaan waar u na afloop van de tour gratis op de foto mag in origineel Volendams kostuum! Op de Segway Volendam en omgeving verkennen is een leuke beleving!

Met deze tour gaat ook begeleiding mee. Een veilig idee.

Vanaf 2 personen

Prijs: € 69,50

Duur van de toertocht: vanaf 1 uur en 30 minuten

Reisroute van uw eigen tour:
Uw toer zal van start gaan in Volendam, adres: Haven 120. Hier krijgen alle deelnemers eerst een korte training. Wanneer iedereen zich comfortabel voelt met het rijden op de Segway PT zal de tour van start gaan! Met de tourguide aan kop touren de door u aangegeven route.

Bedrijfsuitje

Op een bedrijfsuitje wilt natuurlijk iets doen wat iedereen leuk vindt. Segwayrijden is een ideaal onderdeel van een bedrijfsuitje. Iedereen kan het en het is weer eens wat anders dan anders. Als u een bedrijfsdag heeft met binnen activiteiten is het heerlijk om even buiten te zijn! Vooral in een mooie omgeving zoals Volendam.

  • factuur met btw
  • 2 uur durende tour door Volendam e.o.
  • 65 euro per persoon
  • prive groep, alleen de mensen van uw groep
  • incl. koffie, thee of fris
  • incl. instructie en oefenen

Een Segway huren in Volendam? Bel voor informatie of reservering:

06 – 28 66 83 43

zoek op deze site:

Segway Volendam gezellig en leuk
Segway Volendam langs leuke plekjes

Hier vindt u de veelgestelde vragen!

Segwayrijden is super leuk en heel gemakkelijk te leren. Het gaat vanzelf. Ik had het nog nooit gedaan en reed er zo op weg. Voordat de tocht begint, konden we even oefenen en vertrouwd raken met de Segway. Echt een belevenis!

Piet

We waren met een groepje vriendinnen en we hebben zo’n leuke en fijne dag gehad. Het Amsterdamse Bos ken ik goed, maar zo is het toch weer heel anders. Je lijkt te zweven. Ik zou het zo nog eens doen!

Kim

Ik wilde mijn zoon verassen met een dagje Amsterdam. Dit had hij nooit verwacht. We hebben een heel gezellige dag gehad en een leuke herinnering die we niet snel vergeten. Compliment aan de goede begeleiding!

Jan

Openingstijden

7 dagen per week geopend!
Vragen of reserveren? +31 (0)6 28 66 83 43

Adres gegevens

Kantoor
Segway Tours Volendam
Aalsmeerderweg 89
1432 CH Aalsmeer
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Hoofdvestiging Segway Tours
Haven 120
1131 EW Volendam
Telefoon: +31 (0)6 28 66 83 43

Email: segwaytoursinfo@gmail.com

Segway Tours Volendam

Haven 120
1131 EW Volendam

Wilt u ook die fantastische ervaring van het Segway-rijden door de bruisende stad Amsterdam. Bekijk dan de verschillende tour mogelijkheden.

Zweven door het Amsterdamse Bos op een Segway is een geweldige ervaring. Bekijk hier de verschillende tours door het Bos dat in ieder seizoen zijn charme kent.

Volendam leren kennen op de Segway is een onvergetelijke ervaring. Volendamse huisjes en andere mooie plekjes zoals het doolhof! Bekijk de verschillende tour opties.

Neem contact met ons op!

We beantwoorden graag uw vragen of helpen u met uw reservering!